Portell i Teleasis guanyen en la 7a jornada del Ciutat de Morella

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 17 de juliol de 2012 .

Partits molt diferents acompanyaren la 7a jornada del Ciutat de Morella. En el primer partit s’enfrontaven Sporting Cabrillas Portell i El Bis. El resultat final era de 3-0 per als portellans, que serien bastant superiors als del Bis. La primera part va deixar un partit igualat, Portell dominava el joc i la pilota, mentre El Bis oferia una bona defensa que, junt a un gran Seises, mantindrien la porteria a zero. Encara que alguna jugada va estar molt prop. Mario li faria una vaselina a Seises, el qual tocaria amb la punta dels dits i finalment el baló botava al travesser.

La segona part es preveia igual que la primera i el guió no va canviar gaire. El Bis sostenia la seva defensa i els portellans ho intentaven cada vegada més, fins que, en un contraatac portell feia el primer i desigualava el marcador. Al Bis encara no li hauria donat temps de reaccionar quan la sort es ficaria de part dels de portell i en un rebuig de Hugo la pilota li pegava a José Antonio i entrava en la porteria. A partir d’ací es van veure els millors minuts del Bis, que provaven una defensa més avançada i tenien més la pilota, encara que encaixaven un altre gol que donava el definitiu 3-0. En els últims minuts El Bis va utilitzar el porter jugador sense èxit de cara a porta.

Els gols del partit els feien Chillida, José Antonio i Albert, per a Portell. Els punts de millor jugador anaven 5 per a Albert d’Sporting Cabrillas Portell i 3 per a Guillermo del Bis.

El segon partit enfrontava a Teleasis front a la Carnisseria Esther de Cinctorres. El partit acabaria 4-2 per a Teleasis, un resultat curt en ambdós porteries per a la gran quantitat d’ocasions que hi van haver. El partit ja va començar boig i Teleasis marcava el gol més ràpid del Ciutat de Morella, als 10 segons de partit. Aquesta diferència duraria quasi tota la primera part, quan al final, Carnisseria Esther aconseguia l’1-1 que reflectia l’electrònic al descans.

A la represa seguien donant-se les ocasions en ambdues porteries. La defensa de Teleasis no estava gens encertada i els cinctorrans encaraven amb freqüència la porteria de Franz que va estar molt encertat. Tots dos equips erraven repetides voltes de cara a porta. Així, Teleasis va tindre un poc més de fortuna en aquest aspecte i s’emportava els tres punts.

Pel que fa a Teleasis marcarien Serret i Josema dos gols cadascú, mentre, per part de Carnisseria Esther marcarien Sergi i Delfín. Els punts de millor jugador se’ls emportaven, Christian Franz de Teleasis 5 i Delfín de Carnisseria Esther 3.