Calaceit finalitzarà la rehabilitació del carrer Maella amb la tercera fase de les obres

comarquesnord.cat . Calaceit . dijous, 19 de juliol de 2012 .
Etiquetes:

La tercera fase de les obres del carrer Maella ja està pràcticament acabada. Així ho va explicar l’alcalde del municipi del Matarranya, Josep Maria Salsench, que va recordar que al llarg d’estos últims anys s’ha fet pavimentació, conduccions de cablejat i sanejaments, i empedrat en alguns trams. Ara, en aquesta fase final d’obres, s’ha acabat de fer el tram de llambordinat pendent, i “també quedava pendent fer els armaris de les façanes per la instal·lació dels contadors de la llum”.

Una tercera fase del carrer Maella que ha estat possible gràcies a la concessió d’una subvenció al 95 per cent per part de la Diputació Provincial. De fet, l’alcalde de Calaceit va subratllar que degut a la situació econòmica “la idea que teníem no era fer enguany” esta tercera fase. Però “mos van insistir des de Teruel” i davant d’aquesta subvenció al 95% “no podíem dir que no” perquè “ha estat una inversió mínima per part de l’ajuntament”. Les obres tenen un pressupost de 27.800 euros, dels quals lo consistori assumeix el 5 per cent.

A més, Salsench va recordar que se seguirà treballant en remodelació i adequació d’altres carrers del poble. De fet, l’alcalde de Calaceit va apuntar que “en alguns punts es donen fuites” sobretot “pels anys que tenen” alguns carrers, i va recordar que “d’aquesta forma potenciem també el conjunt artístic i històric del casc antic”, un dels grans atractius que té Calaceit en matèria turística.

Més informació: