Portell i Porxes guanyen i es posen segons dels seus grups

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 19 de juliol de 2012 .
Etiquetes:

El primer encontre enfrontava al Mas de Ferré front a Portell, deixant un resultat de 4-8 per als segons. Chillida desigualava el marcador en els primers instants. Portell dominava l’electrònic i la pilota, però no es podia confiar, perquè el resultat era ajustat, Mas de Ferré disposava de gols i no deixava que els rivals se n’anaren en el marcador.

La segona meitat va ser diferent. Portell estava més encertat de cara a porteria i la diferència de resultat era cada vegada més abundant. El Mas de Ferré ho intentava i va tindre oportunitats de fer-ne algun més, però Portell havia posat molta diferència.

En aquest encontre van marcar, per a Portell, 3 gols Chillida, 2 Albalat i 1 Albert, Mario i José Antonio. Del Mas de Ferré en van marcar 3 Javierete i un Torre el Pozo. Els punts de millor jugador van ser 5 punts per a Chillida de Portell i 3 per a Javierete del Mas de Ferré.

El segon partit va estar més igualat. Aquest enfrontava als Porxes contra la Carnisseria Esther, els quals quedaven 3-2. Aquest partit va tindre emoció fins al final, ambdós equips es disputaven la segona plaça de la classificació. Els Cinctorrans obririen el marcador i pocs instants després Porxes l’igualava. El partit era tens i ningú dominava amb claredat.

La segona meitat seguia el guió de la primera. Es repetien ocasions en ambdues porteries i la intensitat pujava per moments. Encara que a Porxes li valia l’empat, seguia lluitant i aconseguia el gol que deixava el resultat final de 3-2. Carnisseria Esther ho intentava en els últims dos minuts amb el porter jugador, encara que no obtindria cap gol, a més i en necessitava dos.

En aquest partit els gols de Porxes els farien 2 Pepe i 1 Pau. Els de Carnisseria Esther els farien Pepín i Pastrana. Pel que fa als punts de millor jugador, anirien 5 punts per a Pepe de Porxes i 3 per a Rubén, porter de Carnisseria Esther.

Més informació: