La Fira de Vilafranca espera més de 200 cavalls

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 20 de juliol de 2012 .
Etiquetes:

Durant el matí d’aquest divendres s’ha estat ultimant detalls al recinte ramader de la Fira de la Magdalena de Vilafranca. Membres de la Brigada municipal han estat comprovant que tot funcione de manera correcta a la zona de la Plaça de Bous, on s’ubicaran els animals en aquesta 16ª edició de la Fira. A banda dels corrals per als cavalls, s’han muntat les dues grans carpes per albergar el ramat oví, boví i caprí. Tot està preparat ja a la zona ramadera per a anar acollint als animals per a la mostra. El canvi del recinte de ramaderia, traslladat des del Carrer Miralles del Carro a la zona de la Plaça de Bous, és una de les grans novetats d’aquesta edició de la Fira.

També es troben muntades ja les casetes de fusta i tela de l’Avinguda de Castelló, on es situa un any més tota la secció comercial. Durant tota la vesprada del divendres aniran acudint els firants per ocupar el seu espai i preparar els ‘stands’ i paradetes de cara a la inauguració oficial de la Fira, en la que es comptarà amb la presència de la Consellera d’Infrastructures, Isabel Bonig i el President de la Diputació, Javier Moliner.

El Concert de la Unió Musical de Vilafranca, el Cross Popular, exhibicions artesanals, activitats relacionades amb el món del cavall, passejos amb burrets i carruatges i moltes coses més completen la XVIena Edició de la Fira de la Magdalena de Vilafranca.

Més informació: