‘Stands’ per a tots els gustos a la Fira de la Magdalena

comarquesnord.cat . Vilafranca . dissabte, 21 de juliol de 2012 .
Etiquetes:

Una vegada més, la llarga Avinguda de Castelló de Vilafranca es convertiria en la seu de la secció comercial de la Fira de la Magdalena. Més de 100 expositors mostrarien els seus productes en aquest espai, destacant la presència de tendes de la comarca dels Ports que van aprofitar la mostra vilafranquina per donar a conèixer la seua activitat.

L’empresa Multiserveis Permibal de Villores, dedicada als serveis integrals de neteja, serveis ràpits en reparacions domèstiques, fontaneria, pintura i molt més tenia ‘stand’ a la Fira de la Magdalena.

Joies García de Morella també estaria present a la Fira de Vilafranca. L’empresa morellana donaria a conèixer les seues noves col·leccions en joieria i els productes més actuals.

Inotruf, empresa especialitzada en Truficultura i amb seu a la localitat turolenca de Sarrión, acudia una vegada més a la Fira de la Magdalena de Vilafranca. Des d’Inotruf es destacavan les diferents variatats de carrasques, roures i altres espècies amb les que es potència la truficultura. La carrasca, sense cap dubte, és l’arbre més adeqüat per a la zona de Vilafranca.

Ventanas ‘LTB’ de Vilanova d’Alcolea, es presentava a la Fira de la Magdalena mostrant les seues finestres i portes de PVC i la seua varietat de productes amb col·locació de finestres sense obra. Ventanas ‘LTB’, és una empresa propietat de Lucas Bort Tena i amb el seu taller i exposició a Vilanova d’Alcolea.

Una de les parades amb més solera a la Fira de la Magdalena de Vilafranca és la del Grup de Dones de Vilafranca. A un local de l’Avinguda de Castelló s’han preparat bunyols, figues albardades i els tradicionals ungüents i pomades que l’associació ofereix a la Fira. Les autoritats visitarien l’stand del Grup de Dones i provarien també els productes que s’han preparat per a l’ocasió.

Durant dissabte i diumenge, l’Avinguda de Castelló de Vilafranca seria el centre de l’activitat comercial d’una Fira de la Magdalena, que va mantindre el nombre d’expositors en aquesta secció. L’Avinguda de Castelló, coneguda també com ‘La Carretera’, estaria plena de parades d’una a l’atra part.

Més informació: