Aleix Arrufat acaba tercer en l’última prova de la UP-Energy, celebrada a Vallter

comarquesnord.cat . Setcases (Girona) . diumenge, 22 de juliol de 2012 .
Etiquetes: ,

La tercera prova de la Copa Catalana de Trial ’12 X-UP Energy se va disputar este diumenge dia 22 de juliol, a l’estació d’esquí i de muntanya de Vallter2000 al municipi gironí de Setcases. La prova de Vallter2000 sol ser una de les més dures del circuit català a causa dels forts desnivells, la distància entre les zones i la climatologia. Eixe diumenge el dia s’ha despertat amb una temperatura de 5 º i amb ràfegues de vent d’entre 40 i 60km / h que va dificultar durant tota la competició les maniobres dels participants en les zones.

Per al jove pilot del Matarranya, Aleix Arrufat, va ser un dia molt dur per les adverses condicions climatològiques però va aconseguir la tercera posició, amb només 2 peus i empatat amb el segon particiapant. El guanyador va ser l’andorrà Jordi Lestang que es va imposar en benjamins amb només 1 peu per davant d’Aleix. A la classificació general Aleix contínua anant líder de la Copa Catalana, ja que porta dos primers llocs i aquest tercer lloc.

La Copa Catalana de Trial ’12 X-UP Energy ara es pren un descans fins després de l’estiu per continuar el dia 7 d’octubre al petit municipi d’Òrrius a la comarca del Maresme.

Més informació: |