El Massalió CF inicia la pretemporada contra l’Arnes

comarquesnord.cat . Arnes . diumenge 22 de juliol de 2012 .
Etiquetes:

El Massalió CF va iniciar el passat cap de setmana la pretemporada 2012 en un partit al camp de l’Arnes. El nou equip del Matarranya pendent encara de conformar el vestidor i sense entrenador, va perdre per la mínima (2-1) en el primer test abans de començar la temporada de futbol regional 2012-13. I és que de cara a la pròxima temporada, la nostra comarca tindrà un total de cinc equips a la Primera Regional, tot un rècord, ja que també tindrem el Valderrobres, el Cretense, el Calaceit i el Pena-roja.

Pel que fa al test d’estiu del Massalió CF, Francisco Cano (Canet), jugador de l’equip, va explicar que “el Massalió ha començat a córrer. Fa uns dies vam començar a entrenar, i ja vam fer la llista de jugadors fixes que estarem”. Canet va afegir que “anem una mica justos” i encara “busquem gent”. El jugador del Massalió va concretar que “la cosa està una mica complicada, però volem ampliar el vestidor una mica més” i s’intentarà tindre totes les fitxes disponibles.

Pel que fa l’equip que protagonitzarà el retorn del Massalió CF al món professional, Canet va explicar que “tenim un company de La Ginebrosa”, però “la base” de l’equip “és gent jove, però sobretot gent de Massalió”. L’equip està fent esforços per trobar un tècnic, que fins ara no ha estat possible. A més, Massalió vol fer una intensa pretemporada per agarrar el ritme de la competició, i entre altres jugarà a l’agost contra el Pena-roja i el Valderrobres i farà un triangular amb Valdealgorfa i Torrecilla.

Més informació: