Els del Cinctorrà jugaran la final del trofeu l’Avellà de Catí

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 22 de juliol de 2012 .
Etiquetes:

El Cinctorrà va jugar un nou partit amistós, en aquesta ocasió al camp de la Valltorta de Tírig en diumenge, jornada en la que es va confirmar que els cinctorrans jugaran la final del trofeu l’Avellà de Catí. En aquest encontre, es va viure un festival de gols en plenes festes d’aquesta localitat veïna. L’ambient va ser amb molt de públic i total esportivitat per part d’estos dos conjunts que juguen a la Segona Regional.

El partit va ser dels típics de pretemporada, amb molts de canvis per anar provant jugadors, experiments dels dos equips i alternació al marcador. Al descans s’aplegava amb empat a dos gols. A la segona meitat, els cinctorrans serien superiors i guanyarien el partit per 3 a 5.

Per altra banda, el Catí guanyaria el tercer partit del seu Trofeu l’Avellà davant el Vinaròs per 3-2. Aquest triomf va classificar al Cinctorrà matemàticament a la final que es jugarà el proper diumenge 5 d’agost a les 18 hores. Sols falta conéixer el rival del Cinctorrà en la gran final en la 37a edició d’aquest prestigiós torneig. En aquests moments seria el Torreblanca que també va guanyar el seu partit davant els catinencs a falta d’un encontre el proper diumenge entre el Catí i la UE Rapitenca.

Més informació: