Josep Bordàs continuarà com a secretari general del PSPV de Morella

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 22 de juliol de 2012 .
Etiquetes: ,

El PSPV-PSOE de Morella ha reelegit a a Josep Bordàs com a secretari general de l’agrupació local. La Assemblea extraordinària va recolzar amb unanimitat la seua continuïtat, així com aprovava amb un 100% de vots a favor l’informe de gestió de l’executiva eixint. El nou equip socialista morellà s’engloba en diferents àrees que treballaran conjuntament amb els regidors del consistori que governa el PSPV. Entre les notes destacades de l’executiva entrant és que l’històric militant, Miguel Viñals, és el president d’honor. Altre militant amb molta trajectòria, Rafael Ripollés, ocupa el lloc de president. L’executiva es completa amb dos vicesecretàries de les que es faran càrrec Maria Rallo i Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, que coordinarà un àrea sobre política municipal, així com deu secretaries encarregades de diferents tasques.

El secretari general del PSPV de Morella, Josep Bordàs, destacaria el treball fet i els resultats obtinguts, principalment la revàlida de l’alcaldia de Morella, l’elecció de Ximo Puig com a secretari general del PSPV i guanyar a la localitat totes les eleccions celebrades en aquest període. Segons Bordàs “hem treballat molt els últims anys durant les campanyes electorals, en el procés previ al Congrés d’Alacant, les reunions i assemblees que hem anant celebrant al voltant de temes d’interès, la campanya en favor del retorn de les emissions de TV3 i Aragó TV, així com obrint el partit a la societat amb l’organització de jornades de temes sectorials sobre sanitat, dependència o la crisi econòmica”. Bordàs també es mostrava “orgullós” del paper de l’agrupació local en els òrgans del partit “comptar amb Ximo Puig com a secretari general del PSPV i membre del Comité Federal del PSOE, Ernest Blanch en l’executiva provincial, Rhamsés Ripollés com a vicesecretari de l’executiva comarcal, Rafael Ripollés com a membre del Comité Nacional, Maria Rallo del Comitè provincial i Marc Bellvís a l’executiva de Joventuts del País Valencià il·lustra el bon treball que es fa des d’ací i la nostra implicació amb el partit”.

El reelegit secretari general creu que el PSPV de Morella té de lluitar per “transformar la societat i fer-la més justa, per a això oferim treball i comptem amb tots”. Segons Bordàs “primer s’ha de guanyar Morella i fer el possible des d’ací per guanyar la Generalitat i el Govern Central”. L’Assemblea extraordinària es va tancar amb un discurs del secretari general del PSPV, Ximo Puig, que va recordar en el seu discurs a les víctimes de l’atemptat de Noruega que complia este diumenge el seu primer aniversari. Puig també va denunciar els retalls de les darreres setmanes del Govern de Mariano Rajoy, la situació de rescat de la Comunitat Valenciana que deixa a l’autonomia sense autogovern i la defensa de la política per aconseguir la igualtat entre les persones.

Més informació: |