LA FALSA: Carmanyoles a l’escola

Joan Carles Marcobal . 22 de juliol de 2012 .
Etiquetes: , ,

Recentment la consellera d’educació de la Generalitat Valenciana, Mª José Català, ha estipulat que els xiquets i xiquetes del nostre país, els quals pares no puguen pagar la taxa de menjador, es duguen lliurement una carmanyola amb el dinar a l’escola. Genial! El següent pas serà que els mestres reparteixin llet amb pols a l’alumnat afectat per la inanició.

I fan aquest anunci sense avergonyir-se’n gens ni mica ningú d’aquells que regenten el destí del país, ni d’aquells que s’espatarraven a un Ferrari per València. De veres no li cau la cara de vergonya al president Alberto Fabra en veure açò? Estan satisfets ell i Francesc Camps de retornar-nos a la postguerra?

Mentre els/les escolars del nostre país es duen les mandonguilles de la iaia a l’aula, els seus germans/nes majors no podran pagar les taxes universitàries i eixes iaies que cuinen mandonguilles s’hauran de pagar els medicaments, a l’aero()ort de Castelló arriba el primer avió de paper i allí ens trobem amb un pobre de solemnitat, un impresentable escultor que no es caracteritza per la originalitat (repeteix més que els alls de Ricla), que diu que l’estàtua de l’altre impresentable li costa diners de la butxaca. I eixe altre impresentable es mostra satisfet del monument i de que la seua impresentable filla insulte als aturats.

Tenen i han fet el país que volen. Llàstima per a ells que la ‘voz de su amo’ comença a apagar-se i els dignes professionals de Canal 9 han alçat la veu. ‘Que se jodan’ va dir la m.p. I té tota la raó… ens haurem de fotre si no fem res.

Més informació: | |