Finalitzen les obres del Parc per a la Gent Gran de Valderrobres

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dilluns, 23 de juliol de 2012 .
Etiquetes:

Les obres del Parc i el Jardí dedicat a la Gent Gran de Valderrobres, així com també els accessos a la zona de pàrquing de la vora del riu, ja estan finalitzades. En concret, en la zona de la Residència i el Centre de Salut de la capital del Matarranya s’ha dedicat un nou espai de zona verda amb equipaments de gimnàstica per a gent gran i per a passeig. A la vegada, també s’ha adequat el camí d’accés al pàrquing que hi ha a la llera del riu.

Segons va explicar Carlos Boné, alcalde de Valderrobres, les obres del parc i la zona d’accés al pàrquing “ja està tot acabat”. Per accedir a la zona de pàrquing “s’ha condicionat un poc lo terra i els accessos”. I ara “està obert al públic”. De fet, l’alcalde del municipi matarranyenc va concretar que este pàrquing “mos anirà molt bé, sobretot per des-ofegar tota la zona centre durant l’estiu”.

Lo projecte del consistori ha passat per convertir aquest espai en una zona enjardinada oberta per a tots els veïns ,però que tingue als interns de la residència com a principals usuaris. En lo seu dia, Boné va apuntar que els residents “tindran una zona en la que podran fer exercici”, ja que “instal·larem alguns aparells de gimnàstica perquè les persones majors puguen fer exercici a l’exterior”.

Aquestes dos actuacions tenien un pressupost previst de 50.000 euros que se financen a través del fons Feader de la Diputació Provincial de Teruel (DPT).

Més informació: