L’Ajuntament de Morella demana la gestió de la Fàbrica Giner

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 23 de juliol de 2012 .
Etiquetes: ,

L’equip de govern de l’Ajuntament de Morella ha exigit a la Generalitat Valenciana que solucione el problema de manteniment del camp de futbol de la Fàbrica Giner. A més, a través d’una moció, ha instat a l’administració autonòmica a què cedisca la gestió de tot el complex perquè siga l’Ajuntament de la localitat el que reactive econòmicament este espai i que així es garantisca la pràctica d’esport. Des del consistori es mostra “una gran preocupació” per l’estat del complex, especialment per la falta d’inversió i de manteniment de les instal·lacions de la Generalitat, a pesar del compromís adquirit pel director general de patrimoni, Miguel Sánchez, en una reunió mantinguda, fa unes setmanes, amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor d’esports, Amadeu Bordàs.

L’edil d’esports afirma que “el propietari de la Fàbrica Giner és la Generalitat, així que és l’administració que ha de vetlar pel manteniment del camp de futbol i per la inversió en el complex”. A més, afegia que “si no es veu en condicions d’assumir les seues responsabilitats, des de l’Ajuntament de Morella exigim que ens cedisca la gestió del complex, perquè amb una mínima inversió es pot reactivar econòmicament este espai, generar ocupació i garantir la pràctica d’esport en les instal·lacions”. Segons Bordàs, “la Fàbrica Giner pot ser rentable, sempre que els diners que s’extraguen de les activitats que allí es realitzen, es reinvertiren en el propi complex”.

El regidor d’esports també indica que “a la Generalitat no li costaria ni un euro cedir la gestió i, d’esta manera, es podria superar la situació d’abandó i tornar a convertir-ho en un lloc de referència a nivell turístic”. Bordàs subratlla que “la gestió des de la proximitat és molt més eficient, com s’ha demostrat en altres casos, com amb el patrimoni”.

Finalment, el regidor va mostrar la seua solidaritat amb els treballadors encarregats del manteniment del complex, per la difícil situació que estan travessant i els va agrair el treball que han realitzat.

Més informació: |