El Gremi de la Joventut farà un dinar de germanor al polisportiu al seu dia del 53 Sexenni

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 24 de juliol de 2012 .
Etiquetes: ,

El Gremi de la Joventut del 53 Sexenni de Morella ha anunciat mitjançant les xarxes socials una novetat important respecte al desenvolupament del seu dia que aplegarà el 27 d’agost. En aquesta ocasió, per primera vegada, s’ha plantejat un dinar de germanor a l’Espai Firal per a tots els agremiats. Una activitat que culminarà els principals actes del matí, tant la missa com el darrer Retaule de les sexennals.

Des del Gremi, s’assenyala que aquest dinar és “en agraïment per tots aquells que s’han agremiat, a pesar de les circumstàncies actuals de dificultat”. Els alets opinen que el dia que organitzaran serà “molt especial, que portarà moltes emocions des de bon matí”.

Una jornada que s’encetarà amb una diana dels Gaiteros de Morella, continuarà amb la solemne missa a càrrec de mossèn Joan Enric Revertè ‘El Pare Jony’ i tot seguit el Retaule que sol acabar en una gran festa de tots els participants.

Després, en anteriors Sexennis, les colles o grups d’amics s’ajuntaven per dinar en diferents restaurants de la localitat. En esta ocasió, serà un dinar conjunt, tal com ho planteja el Gremi de la Joventut per als seus agremiats. D’aquesta forma, s’espera que este iniciativa novedosa es puga convertir en una gran festa compartida entre la joventut morellana.

Un dinar que de segur s’allargarà. Però el dia del Gremi no acabarà ahí, perquè a la nit es portarà a terme l’actuació del mediàtic grup Despistaos, Sexy Zebras, l’orquesta Manacor i la discomòbil del Dj Ado García.

Per altra banda, també s’espera una actuació dedicada als més menuts per aquesta jornada tant especial.

Més informació: |