Teleasis i Blanca primers semifinalistes

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 25 de juliol de 2012 .

El primer encontre enfrontava a Quintos’12 front a Restaurant Blanca, amb un resultat final de 3-10. Els Quintos començarien guanyant el partit amb 2 gols de Sergi “Poentrao”, amb els quals pareixia que Quintos podia donar la sorpresa. Avançaven els minuts i Blanca no es va desesperar amb el resultat, estava concentrat i, poc a poc, dominaven la pilota fins a remuntar el partit en la primera meitat.

La segona part va ser molt diferent, els Quintos tenien una banqueta molt curta i ho notarien en aquesta. La possessió era per a Blanca, mentre els Quintos provaven amb balons llargs a Sergi, que tindria alguna ocassió. Els del Blanca no es conformaven amb un resultat ajustat i, amb col·laboració de tot l’equip, van fer fins a 10 gols.

Pel que fa als golejadors, per part de Blanca marcarien Ibáñez tres gols, Mario i Raul Fabregat dos i un Lucas, Esteban i Llanes. Del costat dels Quintos els faria els tres Sergi.

El segon partit va oferir més emoció. En aquest s’enfrontaven El Bis contra Teleasis amb un resultat final de 2-6. L’encontre va començar tranquil fins que un gol de Bonet trencava la igualtat a favor de Teleasis. El Bis reaccionaria prompte amb gol de Goto que tornava a igualar el marador. Encara que les possessions de Teleasis eren més llargues, els del Bis intentaven un joc més directe. Un altre gol de Roda desfeia l’empat i finalitzava la priemra part 1-2 per a Teleasis.

La segona meitat responia al mateix guió que la primera i el Bis aconseguia tornar a igualar l’electrònic. Teleasis feia el joc al que ens té acostumats, la pilota era seua i el joc entre els jugadors era fluid. Finalment Teleasis va fer dos gols que forçarien al Bis a utilitzar el porter jugador sense èxit.

Els gols del Bis els farien Goto i Oscar, mentre que els de Teleasis serien tres de Serret, dos de Roda i un de Bonet.