David Prades participa diumenge al Giir Di Mont

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 27 de juliol de 2012 .
Etiquetes:

L’atleta vilafranquí David Prades es va proclamar fa dues setmanes com a Campió d’Espanya Júnior en curses de muntanya amb pujada vertical, títol que ja va aconseguir l’any 2009. El campionat l’aconseguia al III Kilòmetre Vertical de Serra Nevada, en una durísima prova que tenia la seua meta als peus de l’emblemàtic cim Veleta. Aquest títol s’uneix al seu impressionant palmarés des de l’any 2008, en el que ha aconseguit molts títols i una gran quantitat de trofeus. Els Campionats d’Espanya Júnior 2009 i 2011 son, sense cap dubte, els més importants.

Les curses de muntanya amb pujada vertical es caracteritzen per la seua duresa. Curtes en quant a recorregut, acumulen un desnivell impresionant i compten amb trams amb tanta pendent que és quasi impossible còrrer. David Prades no s’esperava aquest magnífic resultat en una prova en la que va estar des del principi al grup davanter i en la que trauria més de 2 minuts al segon classificat júnior. A més, acabaria a la novena posició absoluta de la prova.

David Prades participarà aquest diumenge 29 de Juliol a una prova del Campionat del Món de Pujada Vertical als Alps italians. Concretament la cita té lloc al Giir di Mont, en una durisima prova de 32 kilòmetres de recorregut i un desnivell de 2500 metres.

La preparació per a la prova del Mundial l’ha realitzat pràcticament disputant les proves del Campionat d’Espanya. A més, entre la prova del Campionat d’Espanya i la prova del Mundial, David Prades ha estat entrenant a Vilafranca on aconseguia un altre títol, el del Cross ‘Fira de la Magdalena’ en la que s’imposava amb gran autoritat.

El jove atleta vilafranquí, després de la prova del Giir di Mont, afrontarà ja el final de la temporada en la que te previst disputar la Cursa de Muntanya de Vilafranca. A David Prades li agradaria poder fer la Lliga de Curses de Muntanya Castelló-Nord, però li resulta impossible per les proves del Campionat d’Espanya.

Ara, David Prades es troba totalment concentrat en la prova italiana del Giir di Mont, on l’atleta de Vilafranca podrà comprovar el seu rendiment amb els millors atletes del Món en pujada vertical. Sense, cap dubte serà aquesta una nova i important experiència per al Campió d’Espanya Júnior en Pujada Vertical.

Més informació: