Morella organitza tot el dispositiu de seguretat i trànsit del 53 Sexenni en la Junta Local de Seguretat

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 27 de juliol de 2012 .

El Subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, ha visitat avui Morella per a participar en la Junta Local de Seguretat, en la que s’ha coordinat tot el dispositiu de seguretat i trànsit del 53 Sexenni. En la mateixa, ha estat acompanyat de l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el tinent d’alcalde, Amadeu Bordàs, i per cossos de seguretat municipals, autonòmics, nacionals i per la Guàrdia Civil de Morella i Vinaròs. En la mateixa, s’ha dissenyat tot el pla, en el que s’empraran més de 800 agents, vint-i-quatre hores al dia, durant tot el Sexenni.

El primer edil morellà ha agraït “la predisposició del Subdelegat per a celebrar una Junta Local de Seguretat en la què hem concretat alguns preparatius d’importància per a la celebració del Sexenni”. Ripollés afirmava que “hem dissenyat un pla de trànsit i seguretat basant-nos en el treball que es va realitzar en l’Anunci passat i en Sexennis anteriors i, en total hi hauran 80 agents diaris que s’empraran a fons perquè tot transcórrega amb normalitat”. Precisament, una de les novetats respecte al passat Sexenni és la vigilància 24 hores durant tot el Sexenni i la presència d’helicòpters els dies de més afluència de visitants. També, la vigilància de la Guàrdia Civil, en col·laboració amb la policia autonòmica garatirà que Morella i els seus carrers guarnits lluisquen amb esplendor durant tots els dies. Ripollés també ha agraït “el gran treball que ha realitzat la Policia Local per a dissenyar este dispositiu”.

El Subdelegat del Govern espera que “avui siga l’últim dia que es parle de seguretat i que els dies del Sexenni siguen dies grans de festa”. A més, lloava “l’esforç que realitzen totes les administracions per a coordinar el dispositiu”.

. Altres projectes

Prèviament a la celebració de la Junta Local de Seguretat, el Subdelegat del Govern a Castelló ha mantingut una reunió amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i amb altres regidors, per a analitzar l’estat de les infraestructures de Morella que depenen del Govern. El primer edil explicava que “damunt de la taula s’han posat projectes tan importants per a Morella i la comarca dels Ports, com el Parador i la N-232. En este sentit, s’estan donant passos importants i sabem que hem de caminar junts en este camí de col·laboració perquè el Parador i la millora de la N-232 siguen una realitat”. Una altra de les exigències de l’equip de govern, que ha comptat amb el suport del subdelegat, ha sigut que es recupere el servei d’expedició de DNI, a partir de la tardor. Finalment, el mandatari governamental també ha mostrat la seua col·laboració per a intentar que el Sexenni siga declarat Festa d’Interés Turístic Internacional.