Morella presenta un nou gravat per al Sexenni

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 28 de juliol de 2012 .
Etiquetes:

Dins de les activitats programades per al Sexenni, l’ajuntament de Morella ha inclòs la presentació d’un gravat amb la silueta de la ciutat. La regidora de cultura de l’ajuntament de Morella, María Rallo, presentaria a l’autora de l’obra, Altea Grau i explacria com va surgir l’ iniciativa.

Altea és una jove castellonenca, Llicenciada en Belles Arts, que reconeix haver-se inspirat en l’abundant vegetació que envolta la comarca d’ Els Ports, entre altres motius.

El gravat, es tracta d’una tècnica d’etampació que permet obtenir una imatge de forma seriada, i en aquest cas l’artista a decidit que el castell de Morella siga el motiu principal de l’obra. Son diversos els materials utilitzats per a obtenir el resultat que poden vore.

La regidora de cultura explica com poder vore el grabat en viu i com es pot adquirir per a conservarlo com a record del 53 Sexenni.

Aquest gravat se suma a les iniciatives que tenen per objectiu llençar el Sexenni de Morella mitjançant formes ben diverses. En aquest cas, l’art ha sigut la proposta escollida.

Més informació: