L’Aplec s’acomiada amb un acte multitudinari

comarquesnord.cat . Forcall . diumenge, 29 de juliol de 2012 . 1 comentari
Etiquetes:

L’acte de cloenda del XXXIV aplec va tindre lloc a l’escenari ‘El Groc’ situat a la plaça major de Forcall. En la vesprada de diumenge, i última vesprada d’aplec, els assistents van disfrutar de diversos concerts que amenitzaven la vesprada abans del discurs de cloenda de Narcisa.

Un sentimental i reivindicatiu text que resumia tots aquells punts que es pretenien defensar desde el festival de música de la comarca dels Ports. Aquest va estar precedit d’una poesia que va llegir Chelo Pérez.

Destacar que el discurs de cloenda no va donar el relleu per a l’aplec de l’any que ve. En un principi aquest hauria de ser a Portell, la celebració del qual dependrà de la decisió dels veïns. En cas de no celebrar-se a Portell, la roda el situaria a Morella.

Abans del discurs final, tota la organització de l’aplec va pujar a l’escenari, es va presentar i va donar les gracies a voluntaris i assistents a Forcall per fer possible aquest cap de setmana.

La plaça major de Forcall es va convertir en el punt neuràlgic de l’aplec on es van reunir gran quantitat dels actes de l’aplec. Es tracta del lloc on es va reunir la festa del dissabte de nit una vegada conclòs el concert de la Gossa Sorda, el qual es va canviar de lloc, situant-se al poliesportiu a causa de la pluja.

Més informació:

1 comentari

  1. Envieume el video del acomiadament de l’aplec si es posible, gracies.