Morella inicia una setmana plena d’actes dirigits a la joventut


Etiquetes: ,

Morella inicia avui la Setmana de la Joventut, en la que, tindran protagonisme els jovess i els més menuts, encara que també s’han organitzat distints actes per al públic en general. Estos actes seran previs a l’inici de les festes d’agost, que tindran lloc dissabte que ve amb el pregó del periodista morellà, Josep Martí Gómez. La Setmana de la Joventut suposa el tret d’eixida als més de 200 actes que s’han programat per al mes d’agost i, que tindran el seu moment àlgid en la celebració del Sexenni, entre els dies 16 i 27.

La regidora de joventut, Maria Rallo, afirma que “Morella viurà un mes d’agost molt especial, amb 200 activitats destinades a tots els públics i que tindran el seu punt àlgid entre els dies 16 i 27 d’agost, amb la celebració del Sexenni”.

Els actes d’esta setmana comencen amb la fase decisiva del XXII Campionat de Futbol Sala Ciutat de Morella i, continuaran demà amb una visita guiada nocturna al castell de la localitat, a càrrec del director de museus, Carlos Sangüesa. El dimecres, s’han programat dos tallers per a aprendre a pintar la camiseta i per a cuinar. A més, se celebrarà la III Pujada al Castell, des del Portal de Sant Mateu. El dijous, tindran lloc activitats esportives, al matí, i culturals a la vesprada, amb la presentació del llibre “Les neveres de la Província de Castelló”, a càrrec de Pascual Boira i cinema. El divendres, el Gremi de la Joventut organitza la projecció d’una pel·lícula al matí i, a la vesprada, tindrà lloc la final del campionat de futbol sala i la posterior festa del mateix. Pel que fa al dissabte, la Creu Roja organitza un taller, tindrà lloc el Tir al Plat i, es tornarà a veure dansar als pelegrins. A les 21 hores, tindrà lloc el pregó d’inici de festes, que comptarà amb el seu dia més participatiu el diumenge, amb la montada dels cadafals i els primers actes taurins.

Més informació: |