La igualtat domina en les semifinals del Ciutat de Morella

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 31 de juliol de 2012 .

En l’anada de les semifinals del Ciutat de Morella es van veure dos partits molt igualats que deixen l’eliminatòria oberta. El primer enfrontava al Pub front a Blanca, el qual va estar marcat per les intervencions dels porters deixant un resultat d’1-1. La semifinal va començar amb molt de respecte per part dels dos equips. Poc a poc els jugadors van entrar en calor i el partit es va animar. Hi havien ocasions en ambdues porteries que, amb grans intervencions dels porters, impedien que hi haguera abundància de gols. La primera part deixava un resultat d’1-0 per al Pub.

En la segona meitat seguia la intensitat. El Pub pretenia marcar i deixar l’eliminatòria favorable, mentre Blanca no es rendia, també volia guanyar. En aquesta meitat Ibáñez empatava l’encontre i en tindria alguna més per a posar Blanca per davant, però Dídac s’encarregava d’impedir-ho. Els últims minuts van ser trepidants en varies ocasions que podien encaminar la semifinal, però no van acabar en gol. Els gols del partit van ser de Monfort per al Pub i Ibáñez per a Blanca.

El segon partit també va tindre molta emoció i intensitat. Aquest partit enfrontava a Portell i Teleasis amb un resultat final de 2-1. A pesar d’aquesta petit avantatge dels portellans, aquest resultat no deixa un clar guanyador. Tant Teleasis com Portell eren dos dels equips favorits per a guanyar el campionat i això es va notar en tot l’encontre. La primera part acabava 0-0 amb grans defenses i intervencions dels porters que marcaven la igualtat de la semifinal.

A la represa el partit es va tornar vibrant. Portell marcava en els primers instants d’aquesta, trencava la igualtat del marcador i donava velocitat i contraatacs per aconseguir gols. Teleasis empatava donant a veure que es un candidat al títol i que no deixava la eliminatòria per perduda. Finalment Portell faria l’últim gol que deixava el resultat final d’1-2 per als de Portell. Aquest resultat deixa la eliminatòria oberta per al partit de tornada, encara que Portell té un lleuger avantatge. Els gols de Portell els van fer Albert i José Antonio, mentre que el de Teleasis el va fer Ivan Roda.