Esforç i adrenalina en l’ascens al castell

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 1 d'agost de 2012 .
Etiquetes:

La Setmana de la Joventut continua vigent a Morella, i ahir ho va fer amb un dels actes que fa poc que està consolidat en aquests dies dedicats als més joves. Parlem de la IIIa pujada al Castell, una cursa que va reunir, en la jornada de dimecres, a 10 participants front el Portal de Sant Mateu. Aquests van haver de recórrer el camí que separen aquest punt de la muralla amb la Plaça d’Armes ubicada a la punta del castell. L’eixida es troba a 920 metres d’altitud respecte el nivell del mar, i l’arribada al punt més alt se situa en 1072 metres. Per tant, els participants van haver de fer escalfaments abans de començar el dur ascens. El recorregut consta de 2 kilòmetres que es realitzen de forma ascendent. La primera dificultat que travessen els corredors son les 300 escales de la Costa de Sant Joan, desprès s’enfronten a la pujada al Convent de Sant Francesc per emprendre camí cap al castell. Una vegada allí, l’última dificultat son les més de 90 escales que culmina en l’arribada a la plaça d’Armes.

Quant a la classificació d’aquesta prova, el primer en arribar va ser Pau Puig. En segon lloc va classificar-se, el jove Arnau Trilles, arribant molt seguit del guanyador. La tercera posició se la va apropiar , Àngel Palau.

De tota la proposta de la setmana de la joventut, esta activitat es consolida com la que més esforç requereix. I es que este ràpid ascens posa al límit la capacitat física dels atrevits participants.

Més informació: