La Vall del Tormo rehabilitarà el Casal Jove

comarquesnord.cat . La Vall del Tormo . dimecres, 1 d'agost de 2012 .
Etiquetes: ,

El municipi de la Vall del Tormo treballarà en la remodelació de la Casa de la Joventut. Així ho va explicar l’alcalde del poble, José Miguel Timoneda, que va explicar que el centre dels jóvens, ubicat a la part de dalt de les antigues escoles, “les utilitzen com a mínim des de fa 8 anys”. Aquí hi tenen “billar, aparells de gimnàstica, televisió i jocs, i també ho utilitzen per a fer les seues reunions”. Però les instal·lacions estan deficitàries, i ara “s’ha de fer un enrajolat nou i donar-li millor estètica”.

L’alcalde de la Vall va reconèixer que es treballarà en diversos aspectes. “Volem fer uns wàters nous, volem canviar els finestrons i posarem un mobiliari nou, amb prestatgeria a modo de biblioteca, sofà, sala de televisió i tot condicionat una mica”. A més, des del govern municipal es va explicar també que amb el primer que s’ha de treballar “és amb la llum, perquè avui en dia necessiten molt més aparells”. També es modificarà l’enrajolat actual.

Timoneda va apuntar que el finançament de les obres venen subvencionades pel PAEM del 2010, i que constaran d’un pressupost superior als 55.000 euros, dels quals la Diputació aporta 39.000 euros, i el consistori 16.000 euros. D’aquesta aportació municipal, també hi ha una part proporcional finançable pel Grup d’Acció Local Baix Aragó – Matarranya. L’alcalde de la Vall del Tormo va recordar que “aquestes obres han d’estar acabades a finals d’octubre”, per la qual cosa el Casal Jove estarà disponible a principis de novembre.

Més informació: |