Massalió i Escatrón s’estrenen enguany en la I Regional

comarquesnord.cat . Massalió . dimecres, 1 d'agost de 2012 .
Etiquetes:

La Federació Aragonesa de Futbol (FAF) ha obert període d’al·legacions fins al pròxim diumenge 5 d’agost per escoltar els equips de futbol que integraran el vigent Grup 4 de la Primera Regional, que és la lligueta on estan representats els equips del Matarranya. La posició de la FAF és mantindre el format de lliga actual, ja que així els ho han fet entendre els equips en resposta al format que preferien de cara a aquesta temporada 2012/13. A més, la previsió de la FAF és que el format de lliga estigui dividit en dos grups i que s’utilitzi el mateix sistema de la passada campanya.

De fet, aquest ha estat també el format que han defensat en Ràdio Matarranya els equips de la nostra comarca i que competeixen en la Primera Regional, i que han al·legat una major competitivitat i major emoció, així com també la reducció de despeses. Ara, hi ha obert un període d’al·legacions que es tancarà el pròxim diumenge, i si no hi ha un mínim d’equips que prefereixin el format tradicional de lliga, la FAF apostarà per fer el mateix format que en l’any passat. És a dir, dos lligues de 10 equips, amb una segona fase on els 4 millors de cada grup juguin per l’ascens i els altres la Copa Federació.

En aquests moments, la FAF compta amb a inscripció de 20 equips. En concret, es tracta dels matarranyencs Calaceit, Polideportivo Cretense, Valderrobres, Pena-roja i Massalió (que torna enguany a la màxima competició després d’estar més de 10 anys sense tindre futbol al poble). També hi seran Valdealgorfa, Castellseràs, Torrecilla, Alcanyís, Nonasp, Chiprana, Samper, Calanda, Alcorisa, Terol, Lécera, Híjar i Albalate del Arzobispo. A aquests 18 equips els cal sumar Escatrón (equip de nova creació) i Azuara (descendit de la Regional Preferent). Per la seua banda, desapareix el Sástago.

Més informació: