“Pinta’t la camiseta” continua arrassant a la Setmana Jove

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 1 d'agost de 2012 .
Etiquetes:

La tècnica és la de sempre i els materials continuen fidels a la tradició: camisetes blanques, tints de colors, traça a l’hora de fer els nucs i paciència fins que la tela s’ha assecat. La Setmana de la Joventut, amb les activitats per als més menuts, ha començat amb el taller ‘Pinta’t la camiseta’, una proposta que ja s’ha consolidat com a una de les activitats més ben acollides dintre de la setmana jove.

Amb les camisetes blanques preparades, el primer pas passa per remullar-les en una tina amb aigua. A continuació, toca fer els nucs i ací és on entra en joc l’habilitat dels menuts o, en segona instància, l’ajuda dels membres del Consell de la Joventut. Amb els nucs fets, cal posar les camisetes als tints de colors i després, penjar-les fins que estiguen completament eixutes. Tot un procés laboriós que els menuts dissenyadors tenen molt ben après.

Esta activitat no falta al calendari de la setmana jove, però enguany, a ella no l’acompanyen totes les que habitualment ho solien fer. Per ser any de Sexenni i per altres factors, no són molts els components del Consell de la Joventut. Per això, des del mateix es fa una crida a la col·laboració.

Ser membre del Consell de la Joventut comporta feina, però també porta implícita la diversió. L’organització de les activitats i la seua coordinació fan que els matins i les vesprades de la Setmana més jove de l’any tinguen un altre color. Tan sols amb la implicació dels majors, tots estos xiquets podran comptar amb tallers com el de les camisetes i amb moltes altres activitats.

Més informació: