Taller de reciclatge a l’escola d’estiu de Vilafranca


Etiquetes: , ,

Darrers dies de l’Escola d’Estiu de Vilafranca, que acaba aquest divendres 3 d’Agost. El dimarts tenia lloc una activitat diferent amb un Taller de Reciclatge, impartit des del Consorci de Residus de la zona 1, per conscienciar als més menuts de l’importància de reciclar i reutilitzar els diferents materials. Gran part de l’activitat es dedicava a que els xiquets i xiquetes coneixeren els diferents contenidors existents i d’on han d’anar a parar les diferents deixalles.

Al pati de les Escoles es desenvolupava l’activitat per als menuts, amb un gran joc de la oca, on les diferents caselles servien per explicar qüestions diferents al voltant del reciclatge. En aquest joc participarien els alumnes més grans de l’Escola d’Estiu.

A l’interior d’una de les aules del Col·legi tenia lloc un contacontes per als més menuts. Una historieta en la que una extraterrestre arriba a la Terra i apren a reciclar, ja que al seu planeta tot s’aboca al mateix lloc.

Els xiquets i xiquetes de Vilafranca van demostrar que coneixen prou bé els contenidors blau, groc i verd i saben que a ells han d’anar a parar el cartró, el plàstic i el vidre respectivament. És important que des de menuts puguen identificar els diferents contenidors i saber utilitzar-los.

Des del Consorci es desenvolupen diferents activitats al voltant del reciclatge. De fet, també es fan xerrades per a adults, a banda de les diferents activitats infantils com aquesta.

Aquest dijous 2 d’Agost, a les 20,15 hores, el Gerent del Consorci de Residus de la zona 1, Joan Piquer estarà present al Saló d’Actes de la Casa Social de Vilafranca per explicar tot el sistema d’arreplegada d’escombraries en aquesta zona i el perquè de les noves tarifes que han d’abonar els usuaris.

Més informació: | |