Portell i El Pub, finalistes del Ciutat de Morella

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 2 d'agost de 2012 .

Els partits de tornada de les semifinals del Ciutat de Morella deixen dos partits desiguals en els quals Portell i El Pub aconsegueixen la victòria.

El primer partit de la nit enfrontava a Sporting Cabrillas Portell front a Teleasis, amb un resultat de 4-0 per als portellans. En aquest partit Portell va marcar molt prompte i estava més tranquil que el seu rival. Als de Teleasis se’ls veia desconcentrats, sense tindre les idees clares i plantejar un partit més ràpid per obtindre gols i remuntar el resultat de l’anada.

Portell plantejava una defensa molt sòlida que va donar resultat i uns atacs elaborats, els quals van desgastar a Teleasis en defensa. Com forme transcorrien els minuts, als de Teleasis els entraven les presses, ja que necessitaven dos gols que no arribarien. Finalment ho van intentar amb porter jugador, però van encaixar més gols que deixaven el resultat de 4-0 i a Portell a la final de divendres. Els gols del partit van ser tres de Chillida i un d’Abel.

En el segon partit encara estava tot per decidir. L’empat de l’anada deixava obertes les apostes per a un possible finalista. En aquest encontre s’enfrontaven El Pub front a Blanca amb un resultat de 5-1 per als vigents campions.

En un partit on estava tot per decidir, El Pub va començar amb una defensa molt avançada que va crear moltes ocasions en els primers minuts del partit, encara que el porter i la defensa de Blanca aconseguirien treure, fins i tot, de baix dels pals. El Pub va plantejar un encontre molt físic i intens, mentre Blanca intentava aguantar arrere i eixir al contraatac aprofitant la velocitat dels seus davanters. A Blanca li va donar resultat i va obrir el marcador en una jugada molt ràpida. A Blanca li van perjudicar molt les faltes, ja que a falta de deu minuts de la primera part ja en portaven cinc, el qual va donar la oportunitat al Pub de fer un doble penal. Al descans El Pub havia aconseguit posar-se per davant.

En la segona part Blanca buscava el gol que tornara a igualar la eliminatòria, però El Pub defenia fort per a mantindre l’avantatge. Fins als últims minuts es va mantindre la victòria per la mínima. Ambdós equips ho intentaven fer més gols i en algun moment pareixia que podien haver-ne més, però els porters ho impedirien. Finalment Blanca ho va intentar amb el porter jugador sense èxit i encaixaria algun gol més que deixava el resultat final. Els gols del partit van ser 4 de Jordi un de Rubén per al Pub i Ibáñez per a Teleasis.