El Pub, campions del XXII Ciutat de Morella

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 3 d'agost de 2012 .

La gran final del XXII Ciutat de Morella va deixar un partit molt emocionant que es va decidir en una jugada a baló parat. Aquesta oferia un partit entre Sporting Cabrillas Portell i El Pub, que amb un resultat de 2-0 convertia als de la discoteca en campions per 3er any consecutiu.

El paritit començava amb un Pub molt agressiu, amb una defensa avançada intentant robar la pilota en camp contrari i fer posar-se per davant des del principi, però Hector s’encarregaria d’impedir els primers gols. Portell també oferia un gran joc posant entre les cordes a la defensa del Pub, la qual no estava còmoda en aquesta meitat. Portell va oferir una gran primera part en la que mereixia un resultat més favorable del que va obtindre. Aquesta meitat va acabar 0-0 però els portellans havien imposat el seu ritme i es trobaven més tranquils al terreny de joc.

A la represa es van igualar les coses, El Pub posava dins del partit, sobretot en defensa i oferia els millors minuts d’aquest conjunt. Portell tampoc volia perdre la final i atacava amb insistència, la final es decidiria per detalls, ja que ambdós equips estaven molt concentrats en oferir una bona defensa degut a jugadors com Chillida de Portell o Jordi del Pub que en alguna individualitat poden resoldre l’encontre. Finalment, una falta decidia el campionat. Jordi botava una falta en la qual li passaria la pilota a Rubén, aquest la ficava a l’esquadra on el porter portellà no podria fer més per aturar-la.

Els darrers minuts van ser de màxima intensitat, Portell va utilitzar el porter jugador amb intenció d’igualar l’encontre, encara que no va obtindre resultat. Van ser mes de tres minuts d’ofensiva a la porteria del Pub on se les veien dures per a defendre l’atac portellà. A falta de sis segons per acabar el partit Moles robava el baló i es quedava sol davant la porteria, fent el segon i sentenciant la final.
Partit d’igualtat i germanor que es va decidir per detalls i que tant Portell com EL Pub mereixien. La fortuna es posava de cara als del Pub que es convertia en campió del XXII Ciutat de Morella.