La Matarock celebra la setena edició

comarquesnord.cat . La Mata . diumenge, 5 d'agost de 2012 .
Etiquetes:

La Mata celebrava aquest dissabte el seu festival de música, Matarock. La setena edició d’aquesta festa incorporava molts grups dels que destacava Poncho-K, fent que any rere any la Matarock siga més important i comence a tindre rellevància entre, sobretot, la gent de la comarca.

Aquesta edició del festival de música de La Mata incorporava diverses novetatats com la zona d’acampada o el concurs de grups per la vesprada. Aquestes fan que la Matarock es faci cada volta més gran i ofereixi majors serveis per als assistents. L’organització apuntava la seua satisfacció amb els amants del rock que acudeixen cada any a la cita i esperaven que en esta edició, a pesar dels problemes al calendari, la gent acudira.

Una altra vegada, La Mata ha combinat música i teatre per plenar els seus carrers de gent. Enguany, la Matarock s’ha celebrat a principis d’agost, i no al juliol com ve sent habitual, ja que el calendari festiu d’arreu dels Ports no deixava dates lliures. Des de l’organització preveien menys afluència de gent per a dissabte que altres anys, encara que la resposta final va ser positiva. A més de la música es van veure malabars amb foc a càrrec del grup de foc Sant Boi, els quals amenitzaven la nit abans de les actuacions característiques de la Matarock.

Més informació: