La Rondalla de Morella actua a Bisbe Martí

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 6 d'agost de 2012 .
Etiquetes: , , , ,

La Plaça del Bisbe Martí, coneguda també com a placeta de Sant Joan, és un escenari especial, que tan sols s’ompli de música en esta nit també especial. La primera nit dels Bous de Sant Roc de Morella, este raconet del municipi desprèn un ambient encisador. La Rondalla no ha faltat amb la seua cita amb les festes d’agost, aportant el millor que tenen en un concert únic en tot l’any. Ells al davant, el públic al voltant de la font. Les notes musicals i la veu dels components de la Rondalla de Morella començarien a emocionar.

El programa que ha preparat la Rondalla per a esta ocasió l’han conformat un total de 16 cançons. Dividit en tres blocs separats per les aclamades jotes, els músics començarien amb ‘Sebastopol’, ‘La Barcarola’, El Guitarrico’ o la sempre molt aplaudida ‘Sitio de Zaragoza’. Després de les primeres jotes, la música seguiria amb ‘Mazurca’, ‘Camino Verde’, ‘Somos’ i ‘Canto a la libertad’. Més jotes per tal de continuar amb la nit musical, que precedirien a ‘La Colombiana’, ‘Havanera de Xiva’, ‘Mariner de Terra endins’, ‘Torrevieja’, ‘Lola la tabernera’ i un final molt emotiu, més sent any de Sexenni, amb l’Himne de Morella.

La Rondalla de Morella viu un any especial, amb la celebració del 20é aniversari. Dos dècades des de la seua formació, sempre mantenint eixes ganes de millorar i safrificant moltes hores amb assajos. El conjunt musical vol compartir amb tots els morellans i també amb els veïns dels Ports estos 20 anys junts amb la publicació d’un CD amb els temes més populars. Un disc que vorà la llum el proper dilluns 13 d’agost en una presentació al Teatre Municipal de la Ciutat.

Més informació: | | | |