El Morella F.C. es presenta amb victòria

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 13 d'agost de 2012 .
Etiquetes:

El Morella F.C. continua la seua pretemporada amb el partit de presentació de la plantilla a la Fàbrica de Giner. Aquest enfrontava el conjunt morellà contra l’Ulldecona amb un resultat de 3-2 per a l’equip dels Ports.

L’equip local va oferir bones sensacions, sobretot en la primera part, el qual deixa notar les ganes amb les quals el grup afronta la nova temporada, a pesar de la quantitat de festes a la Ciutat de Morella.
L’inici del partit va oferir un gran nivell per part del Morella F.C. en la qual va tenir clares ocasions que decantarien el resultat a favor amb gols de Moles i Jordi. La segona meitat va ser més fluixa, es notaven els minuts i la falta de rodatge. A la recta final, Moles marcaria de nou el que seria el definitiu 3-2. A més, l’equip presenta novetats en la plantilla, destacaven les incorporacions de les quals s’espera una bona integració en el grup, els joves Óscar Amela i Christian Ibáñez que van jugar els seus primers minuts amb el conjunt.

Respecte a la passada campanya, els morellans perden a peces importants com Mario Martí que provarà a la Regional Preferent amb el Sant Jordi, així com les baixes de David Soro, Pablo Meseguer i Jerónimo Rabaza.

Les bones sensacions del partit on el Morella F.C. ha rebut el trofeu de campió d’aquest partit donen confiança per dur a terme l’objectiu de la nova temporada. Encara que l’any passat es va obtindre una bona classificació, es molt complicat de repetir per a un equip que sols porta un any en aquesta categoria.

Finalment, destacar l’estat del camp de la Fàbrica. A pesar de les dificultats, la gespa del terreny de joc està en un estat acceptable per a la pràctica del futbol. El Morella FC es va fer càrrec de les tasques de manteniment al desentendre’s la Fundació Blasco de Alagón. Unes actuacions urgents que han aconseguit que el camp no quedara en un estat malmés per jugar a futbol.

Més informació: