El Sexenni de Morella se celebra en cinc milions de cupons de l’ONCE

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 14 d'agost de 2012 .
Etiquetes:

El Sexenni de Morella ja pot veure’s en cinc milions de cupons de l’ONCE, ja que des d’avui es la imatge de l’edició Cap de Setmana del dia 26 d’agost. D’esta manera, la festa ultima les seues ferramentes de promoció, per a aconseguir arribar al nombre màxim de visitants potencials.

En la jornada d’avui, Rhamsés Ripollés Puig, Alcalde de Morella junt amb Miguel Benages Miravet, Director de l’Agència de l’ONCE a Castelló, i Maria Rallo, regidora de turisme, han presentat este cupó en un acte que ha tingut lloc en el saló de plens de l’Ajuntament de Morella.

El primer edil morellà ha destacat “la important labor que realitza l’ONCE per a fer més fàcil la vida a tanta i tanta gent de tota Espanya”. A més, assenyalava que “el Sexenni i Morella arribaran a cinc milions de persones, la qual cosa demostra la gran importància promocional del cupó i la col·laboració de la població amb esta associació”. L’alcalde també ha agraït que l’ONCE triara Morella per a l’edició del 26 d’agost i la col·laboració que manté en Morella.

El Sexenni de Morella se celebra cada sis anys i són les festes principals de la localitat, que se celebren en honor a la Mare de Déu de la Vallivana, que va alliberar la població d’una epidèmia de pesta que va assolar Morella en 1672. Els actes centrals de la festa tenen lloc cada sis anys, en la segona quinzena d’agost, enguany 2012 les festes se celebren del 16 al 27 d’agost. Els carrers es decoren amb adorns realitzats amb fi paper arrissat, una artesania popular en què participen tots els veïns.

El Cupó Cap de Setmana de l’ONCE oferix, per dos euros, un premi de 6.000 euros al mes, durant 25 anys a les cinc xifres més la sèrie, que es pot veure augmentat amb un premi addicional al comptat quan isca la “Bola Especial” de color roig.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 21.000 agents venedors de l’ONCE. Com sempre, gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar el número que més li agrade.

Més informació: