L’Ajuntament de Morella facilitarà l’accés a la ciutat amb autobusos de l’aparcament al nucli urbà durant tot el dia

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 14 d'agost de 2012 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella ja ha dissenyat tot el pla d’accessibilitat per als dies del Sexenni. En total, s’han habilitat fins a vuit zones d’aparcament, tenint en compte els quatre punts d’accés a la localitat. La principal zona de párquing serà la del barri Hostal Nou, des d’on s’habilitarà un servei d’autobusos durant tot el dia, que facilitarà l’accés al nucli urbà. Pel que fa als veïns del municipi, podran arribar a la ciutat amb els distintius d’autoritzats habituals.

El regidor de governació, Ernesto Blanch, afirma que “Morella té una gran capacitat per a acollir tots els turistes que vindran, fruit de la gran experiència en l’organització en este tipus d’esdeveniments”. El propi edil ha comparegut avui en roda de premsa junt amb el cap de Policia Local, per a explicar tots els detalls. En ella, indicava que “l’Ajuntament vol donar el màxim de facilitats, tant als veïns com visitants per a garantir l’accés a la localitat”. No obstant això, recorda que “el més pràctic és no utilitzar vehicles, llevat a no ser que siga estrictament necessari” En. este sentit, també ha fet una crida a la responsabilitat i col·laboració als conductors, perquè tot transcórrega amb normalitat i evitar així incidències. Blanch ha agraït als veïns que han deixat desinteressadament terrenys per a habilitar zones d’aparcament, als establiments de la localitat per adaptar-se als horaris de repartiment i als cossos i forces de seguretat de l’estat, per col·laborar en el dispositiu de trànsit i seguretat. Cal recordar que en Morella es donaran cita 80 agents diaris, entre Guàrdia Civil, Policia Nacional, Autonòmica i Local.

A més de la zona sud d’aparcament, els turistes que provinguen des de la zona d’Aragó, hauran d’estacionar en dues zones pròximes a l’Helisuperficie, mentres els que ho facen des de la Ribera del Bergantes, tindran tres llocs de párquing en la proximitat del Portal de Sant Mateu. A més, s’habilitarà la zona d’aparcament de l’Albereda, per a autoritzats, fins que es complete, i es treballa per a poder ubicar cotxes de residents en distintes zones del municipi.

Més informació: |