L’Ajuntament de Morella realitzarà un Servei especial de Reciclatge, tots els dies del Sexenni

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 14 d'agost de 2012 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella posarà a disposició dels establiments de la ciutat un servei de recollida diària de plàstic, vidre i cartó. Amb éste, es pretén que la gran quantitat de residus que es generen a causa de la gran afluència de visitants, es poden recollir selectivament i depositar-los en l’ecoparc per al seu posterior reciclatge. Este important servei ja es va posar en pràctica durant les festes d’agost.
El regidor de medi ambient, Rafa Pallarés, afirma que “el Pla de Reciclatge compta amb prop de 200 establiments adherits i pretenem que amb ell es fomente el reciclatge i que els dies de Sexenni Morella estiga molt més neta”. A més afig que “realitzar la recollida selectiva diàriament és un gran esforç, però creiem que beneficiarà als establiments, als nostres veïns i els visitants que arriben fins a la localitat”. La recollida es realitzarà a les 7 del matí, de manera que els establiments interessats hauran de deixar els seus residus fins a les 6:30.

El consistori morellà realitza este servei dos dies a la setmana durant tot l’any. D’esta manera, els establiments adherits deixen els seus residus en la porta del mateix i és la brigada municipal les que els recull i els trasllada a l’ecoparc. Així, es fomenta el reciclatge i es facilita als bars, restaurants i comerços que es desfacen d’estos materials. Per serveis com éste, Morella és una de les ciutats que més recicla de tota la província de Castelló.

Este Sexenni serà la primera vegada que es realitze este servei diari. D’esta manera, es pretén que els carrers estiguen totalment nets, des de primera hora del matí i, que així, els veïns i els visitants puguen disfrutar dels carrers adornades. El servei es va provar durant les festes d’agost, amb un gran resultat.

Més informació: |