Demà diumenge sorteig de l’ONCE dedicat al 53 Sexenni

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 25 d'agost de 2012 .
Etiquetes:

La venta de cupons de l’Once commemoratius del 53 Sexenni ha tingut una bona demanda, que s’ha disparat a mesura que s’arrimava la data del sorteig. Des del punt de venta situat a la placeta Sant Miquel, el venedor, Carlos Pajares, es mostra molt content en el ritme que porta el cupó de diumenge 26 d’agost dedicat a Morella i les seves festes sexennals.
Des d’aquest punt s’ha servit a molta gent de la zona, però també a un fum de visitants que aquestos dies han estat gaudint del Sexenni, i es sobtaven,que fins i tot hi hages un cupó commemoratiu. Tots esperarem que ens toque, però si més no, la mateixa estampa servirà com a record.
El numero de l’edició actual del Sexenni, es l’acabament més solicitat, però lo cert es que cadascun té les seves manies. Els catalans sembla que l’han escollit majoritariament acabats en 13, altres els hem vist demanar que comenci en 84.
I alguns s’han decantat per números més cridaners.
El Cupó Cap de Setmana de l’ONCE oferix, per dos euros, un premi de 6.000 euros al mes, durant 25 anys a les cinc xifres més la sèrie, que es pot vore augmentat amb un premi addicional al comptat quan isca la “Bola Especial” de color roig.
Aquest cupó s’ha venut per tota Espanya, i han estat vora 5 milions de butlletes les que han portat la imatge de Morella i el Sexenni a tot arreu. Ara ja queden poques hores per al sorteig. Esperem que diumenge, poguem tenir la sort de que a més aquest cupó ha deixat la sort en aquesta zona.

Més informació: