El Cinctorrà i el Vilafranca ja tenen calendari de lliga

comarquesnord.cat . Els Ports . dimecres, 29 d'agost de 2012 .
Etiquetes: ,

Els dos equips de futbol de la comarca de Els Ports que militen a la 2ª Regional, ja coneixen el calendari de la competició. La jornada 1 de la lliga es disputarà el diumenge 16 de Setembre.

En aquesta temporada 2012-2013 el Grup 1 de la 2ª Regional està format per 15 equips, descansant un conjunt a cadascuna de les jornades. Un grup que a banda del C.E. Cinctorrà i el C.F. Vilafranca està format pel Rosell, Benassal, Xert, Tírig, Salzadella, Vinromà, Peñíscola, Alcalà ‘B’, Platges Alcossebre, Vilar de Canes, La Jana, Atzeneta i Vall d’Alba. Les novetats respecte a la temporada anterior son el Peñíscola, descendit de la 1ª Regional i l’Atzeneta i Vall d’Alba, que l’any anterior militaven al Grup 2 de la 2ª Regional. Altres conjunts que l’any passat jugaven al Grup 1, com l’Athletic Vinaròs, el Benicarló Base Futbol o el Césped La Plana Benlloch no figuren entre els equips inscrits a la competició.

El debut a la temporada per al Cinctorrà i Vilafranca, a la jornada 1, tindrà lloc lluny de la comarca de Els Ports. Els dos equips jugaran fora de casa. El C.E. Cinctorrà visitarà Catí per a enfrontar-se amb el Vilar de Canes, mentre que el Vilafranca jugarà al Camp del Porrejat d’Atzeneta. A la jornada 2, els nostres equips jugaran als seus respectius camps com a locals. El Cinctorrà rebrà al Platges d’Alcossebre al Pla de Mig Ull i el Vilafranca jugarà al Serrito davant el Tírig.

El primer ‘derbi’ comarcal entre Vilafranca i Cinctorrà d’aquesta temporada tindrà lloc a la jornada 6, el 21 d’Octubre al Camp del Serrito de Vilafranca. A la segona volta s’enfrontaran al Pla de Mig Ull de Cinctorres, a la jornada 21, el dia 17 de Febrer de 2013.

En aquesta temporada en la que toca descansar a un equip cada jornada, el Cinctorrà descansarà a les jornades 7 i 22, mentre que el Vilafranca ho farà a les jornades 11 i 26. Els nostres conjunts tancaran la temporada 2012-2013 al mes de Maig, concretament, el diumenge dia 12, tots dos fora de casa. El Cinctorrà acabarà la lliga al camp del Rossell i el Vilafranca visitant al Xert.

Més informació: |