L’oficina de turisme de Morella ha rebut 6000 consultes durante el 53 Sexenni

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 29 d'agost de 2012 .
Etiquetes: , ,

L’Oficina de Turisme de Morella ja descansa després de la gran afluència de visitants als quals ha hagut de donar servei durant el Sexenni. Ara l’aspecte d’estes instal·lacoins és este: tranquil·litat i tornada a la normalitat. Després d’uns dies forts quant a turistes, des de l’Oficina de Turisme de la ciutat es fa un bon balanç del 53 Sexenni. Les tècniques d’esta oficina asseguren que s’han superat les expectatives i que s’han rebut 1000 consultes més que fa sis anys.
Més de 5.800 consultes en total han sigut realitzades a l’Oficina de Turisme. Una mitjana de 500 consultes diàries, xifra ha sigut més alta entre setmana que durant el cap de setmana.
Els turistes que més s’han apropat a Morella han vingut de les comunitats veïnes, sent més alt el nombre de visitants de la Comunitat Valenciana.
El tipus de turista d’estos últims dies ha sigut, principalment, turista d’un dia. La capacitat hotelera que pot oferir Morella és limitada, i no tots els visitants que s’han apropat han pogut passar la nit. A estos visitants, des de l’Oficina se’ls ha donat informació al voltant de Morella i també del Sexenni, encara que molts d’ells ja sabien que era el que s’anaven a trobar.
Del dispositiu de trànsit també se’n parlava a l’Oficina de Turisme. I si fa sis anys les crítiques a la distància entre el pàrguing de l’Hostal Nou i la ciutat van proliferar, enguany ha sigut tot el contrari.
Durant el novenari el personal de l’Oficina de Turisme s’ha vist reforçat amb una tècnica de Cases de Morella i també amb una persona que voluntàriament ha formart part del plantell. Així i tot, el Sexenni també ha sigut dur per a les treballadores d’este servei.
El pròxim cap de setmana fort quant a visitants ja serà el de la Fira de Morella. Els dies 8 i 9 de setembre la ciutat tornarà a omplir-se.
En definitiva i comparant les xifres d’enguany i de fa sis anys, des de l’Oficina de Turisme estan contents amb els visitants que s’han apropat.
Contents amb les més de 500 consultes diàries i una xifra total que frega les 6.000.

Més informació: | |