Corro de vaques passat per aigua a les festes de Cinctorres

comarquesnord.cat . Cinctorres . dijous, 30 d'agost de 2012 .
Etiquetes: , ,

La Plaça del Pou acull a toreros i espectadors cada vesprada a Cinctorres. Este municipi continua celebrant les festes en honor a la Mare de Déu de Gràcia. Els corros de vaques són un gran reclam i reuneixen als més valents a peu de carrer i als menys toreros als cadafals. Un recinte especial el que s’instal·la a Cinctorres, que permet estar ben a prop del bou durant tot el recorregut sense córrer cap perill. No falta a l’interior del recinte el tradicional caixió, des d’on es criden als animals i també des d’on es viuen moments de tensió.

Els primers dies taurins de Cinctorres no s’han pogut esdevindre amb normalitat. I és que la pluja ha fet acte de presència a meitat vesprada, deixant imatges com estes. Fortes tronades que tampoc han fet que es tancara el ramat. El recinte de cadafals s’ha convertit en pocs minuts en un recinte d’aigua.

A pesar del temps remenat, a Cinctorres li posen bona cara. Des de la comissió es continua treballant en l’organització de les festes patronals. Unes celebracions ben completes.

Per a combatre el mal temps del començament d’estes celebracions, els cinctorrans ho tenen clar. Encara queda molta festa per davant a este municipi. Sobretot, la que tindrà lloc este cap de setmana.

Més informació: | |