El Polideportivo Cretense convens i guanya el primer partit contra el Teruel B (1-0)

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 2 de setembre de 2012 .

Apassionant inici de lliga el que es va viure el passat cap de setmana a les instal·lacions esportives de Queretes. I és que el municipi del Matarranya acollia el partit entre els equips que millors resultats van obtindre la temporada passada en la primera fase de lliga. I en aquesta ocasió, la balança es va decantar a favor del Polideportivo Cretense, un equip que va jugar millor, va tindre més ocasions i que fins i tot hagués pogut sentenciar el partit en la primera part. Un solitari gol de Javi Susaneta a la primera part va ser suficient per sumar els 3 primers punts de la temporada. Encara així, les ocasions van ser moltes al llargs dels primers 45 en la porteria rival. Però els de Queretes no van tindre fortuna. El Teruel B va entrar en el partit, un equip molt jove i amb moltes novetats en relació a la temporada passada, i que va destacar per oferir un joc dur en aquest debut. Tot i això, els de Queretes, amb un treball molt físic, van saber aprofitar el gol inicial i van sumar els 3 primers punts de la temporada davant d’un dels rivals més complicats que es trobaran en la primera fase.

Segons va apuntar Alfredo Fuster, entrenador del Polideportivo Cretense, “estem molt contents, perquè començar el primer part sense tindre del tot clares les posicions al camp i davant d’un rival complicat com és el Teruel, hem d’estar molt satisfets”. Fuster va dir també que “el partit es va viure amb bastanta intensitat. El Teruel està renovat. És molt lluitador i molt dur. Van a totes. Però els meus jugadors no es van arronsar ni un moment i els van plantar cara”. El gol va arribar d’hora, i va haver un pal només 5 minuts després. A la segona part, “el Teruel va tindre més la posició de la pilota, però no va tindre ocasions”. Fuster va remarcar que “va ser un partit molt físic”, i “físicament estem bastant bé. No sé com estaran la resta d’equips, però les segones parts han de ser fonamentals. La força física a aquestes categories es nota molt”. De cara a la pròxima jornada, el Cretense viatjarà al camp del Valdealgorfa, equip que va caure (4-0) en la primera jornada. L’any passat, els de Queretes van aconseguir una victòria d’escàndol (1-7).

. Fotogaleria . Cretense-Teruel (02/09/2012)