Un Pena-roja amb moltes baixes suma els tres primers punts contra el Torrecilla (1-3)

El Pena-roja ha començat la temporada 2012-13 amb victòria. Ho ha fet a domicili contra el Torrecilla, en un partit amb poc futbol i on els del Matarranya van aprofitar les poques ocasions de gol que van tindre per marcar. De fet, al minut 2 el Pena-roja ja guanyava (0-1) gràcies a un gol de Borrás a l’eixida d’un córner. El partit es posava de cara. Més encara quan Colores, després de que el porter del Torrecilla no bloqués el xut de falta de Torné, marqués de rebuig el segon (0-2). A partir d’aquí, el Pena-roja es va desinflar i la iniciativa va vindre del Torrecilla. No va crear gaire perill a la porteria defensada per Murillo. Encara així, i quan es complia el minut 45, unes mans innocents d’un defensa del Pena-roja van ser assenyades com a penal i el marcador es reduïa (1-2). A la segona part, els de la serra van eixir millor posats al camp, i l’entrada de jugadors nous des de la banqueta es va notar. El Pena-roja va tocar més la pilota i el físic va ser determinant en moments claus. L’equip local buscava les contres sense gaire perill. I en una bona jugada de toc del Pena-roja, el 9 dels del Matarranya (Borrás) va matar el partit (1-3). Encara així, Torrecilla donà guerra i un nou penal a l’àrea visitant hagués pogut reduir distàncies. Murillo, esplèndid, va parar la pilota. Al final, primera victòria d’un Pena-roja farcit de baixes.

Segons va destacar Óscar Vinya, segon entrenador del Pena-roja, “fem un balanç molt positiu. Vam sumar els 3 primers punts de la temporada i va ser una victòria important de cara a agafar confiança moral i entrar en una dinàmica positiva”. A més, va afegir que “el més important per a mi és que anàvem a Torrecilla amb moltes baixes i l’equip es va sobreposar a aquest contratemps. I és el més positiu del partit”. De fet, Pena-roja només va anar a aquest partit amb 15 jugadors (entre ells dos juvenils) perquè l’equip pateix cinc baixes prou importants. Inclús el segon porter va jugar com a home de camp per “donar-li frescor a l’equip”. Pel que fa al partit, Vinya va recordar que el Torrecilla “ens va obligar a fer una cosa que no estem acostumats a fer i que no sabem fer, com és jugar a pilotes llargues”. Tot i això, primer triomf dels del Matarranya, que de cara a la pròxima jornada debutaran a casa contra el Castellseràs, equip que també ha començat la temporada amb una victòria.