Carns de Morella impulsa la indústria agroalimentària amb la instal·lació d’una Sala d’Especejament

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 6 de setembre de 2012 .
Etiquetes: , ,

L’Ajuntament de Morella continua apostant per la indústria agroalimentària i realitzant inversions per a millorar les perspectives de futur d’este sector. Des de Carns de Morella, empresa formada junt amb més de 70 socis privats, s’està construint la Sala d’Especejament de l’Escorxador, que és la segona fase d’este projecte. Per mitjà d’ella, es pretén que els productes que isquen d’esta instal·lació, ho facen ja elaborats i, que així, es puga incrementar el marge de benefici. L’Escorxador i la Sala d’Especejament tornaran a ser protagonistes en l’estand municipal de la Fira de Morella, que se celebra durant este cap de setmana.

L’Escorxador de Morella va entrar en funcionament al desembre de l’any 2010. Des de llavors, ha anat incrementant la seua activitat de forma progressiva i està beneficiant de forma important a l’economia local. Segons el regidor de desenvolupament rural, Rafa Pallarés, “la posada en marxa de l’Escorxador ha permés crear llocs de treball en la instal·lació i mantindre ocupacions de distints comerços de la localitat”. A més, l’edil apunta que “una vegada que entre en funcionament la Sala d’Especejament, es podran comercialitzar els productes elaborats, amb la qual cosa es facilitarà l’eixida dels productes de la ramaderia”. Per això, assenyala que la construcció d’esta nova instal·lació “és un impuls més per a la indústria agroalimentària, que veurà com els productes de la ramaderia tindran un aprofitament turístic”. Una vegada que estiga en funcionament esta sala, també es podrà crear una marca de productes de la zona.

Per a Pallarés, “l’Escorxador i la Sala d’Especejament han de ser el motor de la indústria agroalimentària de la comarca dels Ports”. Estes instal·lacions van veure la llum amb el principal objectiu de què la carn d’esta zona, es puga consumir finalment ací. D’esta manera, s’atorga un valor afegit als productes i es millora la qualitat dels mateixos.

Més informació: | |