Vilafranca es bolca en la celebració de la Festa del Llosar

comarquesnord.cat . Vilafranca . dissabte, 8 de setembre de 2012 .
Etiquetes: , , ,

Els veïns de Vilafranca s’han bolcat en la celebració de la Festa de la Mare de Déu del Llosar. L’activitat es va iniciar divendres amb una cercavila a càrrec de la Unió Musical de Vilafranca. A més, la Casa Social va ser l’escenari d’una interessant conferència sobre els ràfeLs de teulades a Vilafranca, a càrrec de Guillem Roselló, acadèmic de la Reial Acadèmia de la Història, Mari Pau Soler, conservadora del museu “González Martí” de València i els alumnes de lla UJI per a majors del municipi.

Este matí els veïns de Vilafranca han eixit en processó cap a l’ermita de la Mare de Déu del Llosar. Allà s’ha celebrat una missa ia continuació els majorals han convidat a tot el poble a pastissos farcits de confitura de carabassa.

Aquesta vesprada se celebra la novena ia continuació el concert de la Unió Musical de Vilafranca. A la nit es ballarà el Ball Pla.

. Activitat taurina

D’altra banda el divendres a la nit es va iniciar l’activitat taurina organitzada per l’associació 8 de setembre. A l’entorn de la plaça de bous va haver vaques i bou embolat de la ramaderia de Machancoses. Per la nit continuava la programació taurina i hi haurà discoteca mòbil al Parador de Festes.

Més informació: | | |