Calaceit suma els 3 primers punts de la temporada al camp del Torrecilla (1-3)

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 16 de setembre de 2012 .

El Calaceit ha sumat aquest cap de setmana la primera victòria de la temporada. I ho ha fet a costa del Torrecilla, cuer del grup 4-1 de la I Regional i que en només tres jornades ha vist com li han clavat 21 gols en contra. El Calaceit va ser superior en un camp que destaca per unes dimensions molt limitades i en el que qualsevol pilota bombejada pot crear perill. I així va ser, perquè després d’una eixida de banda en la que no va rebutjar la defensa dels del Matarranya, el Torrecilla es va avançar en el marcador (1-0). Hi havia molt de temps per a contra-restar el gol inicial, i el Calaceit va tirar línies amunt i va saber llegir molt bé el partit. D’aquesta manera, Álvaro va posar l’empat (1-1) en una contra a 3 minuts del descans. A la represa, el Calaceit va continuar fent el seu joc, i només 10 minuts va trigar en donar-li la volta al marcador (1-2) gràcies a un gol de Fermín. En una nova contra, i a falta d’un minut perquè acabés el partit, va arribar el gol de la sentència (1-3) novament obra de Álvaro. Amb esta victòria, el Calaceit que puntua i que puja fins a la 7ena plaça de grup.

Segons va destacar David Insa, membre de la Junta Directiva del Calaceit, “per fi hem guanyat el primer partit i esperem seguir ara en ratxa”. Insa va remarcar que “primer van marcar ells, encara que el domini va ser del Calaceit, que va saber empatar abans del descans. A la segona part vam controlar més el partit i vam saber fer dos gols (1-3)”, va dir Insa. El portaveu del equip del Matarranya va concretar que “el Torrecilla va marcar per un error nostre”, però “l’equip va reaccionar, va tirar per avant i va jugar millor”. A més, Insa va defensar que “el camp del Torrecilla és molt minut, i pràcticament no existeix el mig del camp. No va ser un partit vistós, però si juguem més a la contra, vam saber marcar els tres gols”. Va haver molta pilotada, “qualsevol falta pot ser de perill i sempre s’està aixina”. Pel que fa al rival, Insa va apuntar que “va estar ben plantat al camp, i el que va passar la setmana passada (amb Calanda) no sé que va passar”. Canvi de dinàmica del Calaceit, que suma els primers punts de la temporada. “Ara agafarà moral l’equip”, va concretar Insa. “I amb una mica de sort com el diumenge es poden traure els partits per endavant”. Pel que al plantejament de la pròxima jornada, el Calaceit l’afrontarà com contra l’Alcorisa, amb la finalitat de guanyar el partit.

Amb esta primera victòria, el Calaceit escala fins a la 7ena posició, empatat a 3 punts amb el sisè (el Terol B amb un partit menys) i el 8è, que és l’Alcorisa també amb un partit jugat menys. De cara a la pròxima jornada, el Calaceit tornarà a jugar a casa. I ho farà contra el Castellseràs, líder de la categoria i equip que encara no ha encaixat un gol amb tota la lliga.