Contundent derrota del Massalió (0-5) en el seu debut de retorn a Regional a casa

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 16 de setembre de 2012 .

El Massalió va patir una estrepitosa derrota (0-5) en el seu debut a casa l’any de retorn a la màxima competició. Dur resultat, però injust, ja que l’Albalate va marxar del Matarranya amb un botí excessiu, sobretot veient com es va desenvolupar el partit. I és que Massalió va generar perill en els primers minuts de partit i va tindre un penal a les seues botes per a marcar el primer gol de la nova etapa. José Mari, però, no va poder marcar. A més, fallar el penal va condicionar anímicament el Massalió, que a partir d’aquí es va desinflar, situació que aprofità l’Albalate per a avançar-se al marcador (0-1). Abans d’arribar al descans, els visitants van fer el segon, i aquí gairebé es va acabar el partit. Els dos gols van fer molt de mal a l’estat anímic de l’equip, que no va eixir enganxat a la represa. De fet, i en només 5 minuts, l’Albalate va fer dos gols més (0-4), i a falta de 40 minuts per davant, el partit ja es donava per perdut. Poc futbol per terra el que es va veure, i el domini aeri de l’Albalate va ser determinant. El cinquè gol dels visitants va arribar al minut 70. Derrota contundent i dura per al Massalió, que la pròxima jornada viatjarà a Escatrón on espera orientar el rumb.

Segons va destacar l’entrenador del Massalió, Moisés Royo, “a casa no esperàvem caure amb un resultat tan gran” i “el resultat no és molt just, conforme va evolucionar el partit”. De fet, “als primers 15 minuts vam estar molt ben posicionats, vam tindre oportunitats i el penal”. Però “després del penal, el Massalió va perdre intensitat, va perdre la posició” i a partir d’aquí “el partit va ser d’ells”. Al descans, el Massalió perdia (0-2), encara que l’Albalate no havia fet mèrits per a aconseguir tant de botí. A la vegada, Royo va recordar que el futbol aeri “mos va perjudicar, perquè ens agrada tocar la pilota i per alt no sabem jugar”. A més, Massalió va donar minuts a jugadors que fins ara no els havien tingut, ja que segons va recordar l’entrenador de l’equip, “hi ha 22 fitxes i tots han de ser iguals. Hi ha jugadors titulars, però cal que juguin tots. Hem de crear un grup d’amics, que el jugador estigui content, i els resultats ja arribaran”. A la vegada, Moisés Royo va voler agrair la resposta i suport de l’afició, que va omplir les instal·lacions esportives de Massalió. Royo va destacar que “hi havia molta gent” i que feia “molt de temps que no veia un camp així”. La llàstima va ser “que no has fet cap gol, i sap mal”. Encara així, “el suport de la gent va ser de 10. N’hi havia moltíssima”.

Amb aquesta derrota, el Massalió es manté cuer de la categoria, amb 0 punts i un -10 de diferència de gols. De cara a la pròxima jornada, l’equip del Matarranya viatjarà fins a Escatrón, on jugarà amb un rival de similars condicions i que enguany també és debutant. Escatrón és penúltim amb 0 punts en tres partits disputats i una diferència de gols de -6.