El Morella perd a la Fàbrica el primer partit de lliga

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 16 de setembre de 2012 .

El Vilafamés, equip que tornava a la 1ª Regional després de varies temporades a la Regional Preferent, era el primer equip en visitar la Fàbrica de Giner de Morella en aquesta temporada. Després d’un equilibrat encontre, els visitants acabarien guanyant per 1-2, mantenint l’avantatge aconseguit a la primera part.

Treballada victòria del CF. Vilafamés al primer partit de lliga a la 1ª Regional, disputat al Camp de la Fàbrica de Giner. A la primera part el Vilafamés va saltar al terreny de joc amb un bon plantejament i prompte s’avançarien al marcador. Al minut 8 i en una acció a baló parat, Francisco avançava al conjunt de Vilafamés. El Morella no es vindria avall iaconseguiria empatar el partit al minut 23. El seu davanter centre Moles, marcava el gol del Morella.

Quan pareixia que amb l’empat a 1 s’arribaria al descans, el Vilafamés aprofitaria una errada defensiva del Morella per marcar l’1 a 2 al minut 43.

A la segona part, el Morella dominaria quasi per complet la situació i el Vilafamés es defensava i eixia al contraatac. Els morellans disposarien de fins a tres clares ocasions, a baló parat per intentar aconseguir el gol de l’empat. La fortuna i la inspiració no van estar amb el Morella i el Vilafamés acabaria sumant els tres punts.