El Vilafranca debuta golejant a l’Atzeneta

comarquesnord.cat . Atzeneta . diumenge, 16 de setembre de 2012 .
Etiquetes: ,

Espectacular inici de temporada 2012-2013 per al C.F. Vilafranca a la 2ª Regional. Els de Fernando Ibáñez aconseguien golejar per 1 a 4 a l’Atzeneta al Camp del Porrejat. Un camp, històricament molt complicat per al Vilafranca, que donaria tot un recital i sumaria els tres primers punts de la temporada.

El Vilafranca començava el partit de manera molt ordenada al Camp del Porrejat, davant un Atzeneta que jugava a l’atac amb un 3-4-3. L’Atzeneta, equip que quasi sempre ha militat al grup 1 de la 2ª Regional, l’any passat va ser canviat al grup 2. En aquesta campanya 2012-2013 ha tornat al seu grup habitual.

Al minut 25, el Vilafranca inaugurava el marcador amb un llançament de còrner directe per part de Pablot Tena (0-1). Set minuts després, al 32, Román assistia a Andreu Vicente que es plantava a soles davant del porter i el batia, aconseguint el 0-2 per al Vilafranca. A tres minuts per al descans, l’àrbitre xiularia un penal a favor de l’Atzeneta per mans deMiquel, que permetria als locals escurçar distàncies. Amb l’1 a 2 acabaria la primera part.

A la segona, el Vilafranca patiria poc en defensa i mostraria gran velocitat al contraatac, que portaria molt de perill a la porteria de l’Atzeneta. El davanter Román, en quatre minuts, liquidaria per complet l’encontre. Al minut 66 marcava l’1 a 3 i al 70, el definitiu 1 a 4. Un Vilafranca que presentava importants baixes en aquest primer partit de la temporada, tals com les d’Adrián Andrés, Bayot, David o Javier, però que van ser perfectament cobertes pels seus companys.
Atzeneta -1- Vilafranca -4-, primers tres punts de la temporada per al Vilafranca i que arriben lluny del camp del Serrito. Un conjunt vilafranquí que a la temporada 2011-2012 només va guanyar un partit fora de casa. El proper diumenge dia 23, el Vilafranca rebrà al Tírig al Serrito a la 2ª jornada de la competició.