Valderrobres s’emporta el derbi amb el Cretense amb un resultat d’escàndol (0-6)

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 16 de setembre de 2012 .
Etiquetes: ,

El Valderrobres va ser el clar guanyador de l’últim derbi del Matarranya, on va derrotar per una contundent golejada (0-6) al Cretense. I el partit el van encarar molt prompte, ja que el primer gol, degut a una clamorosa falta d’enteniment entre el central i el porter dels locals, el va posar Fran quan només s’havien jugat 8 minuts. El Cretense va eixir fort a l’inici del matx, però va ser el Valderrobres que va posar l’efectivitat. I el partit el van encarrilar en el minut 12, quan Borja va fer el segon (0-2) d’un excel·lent xut des de fora de l’àrea. A més, i abans d’arribar al descans, Felipe va encanyonar el tercer en el rebuig d’un córner. Així es va arribar al descans, amb un Cretense enfonsat i un Valderrobres enfortit per la gran efectivitat. A l’inici de la segona part, els locals van intentar reduir distàncies. Van tindre alguna ocasió, però els davanters no estaven inspirats. En canvi, David va fer el (0-4) en materialitzar una jugada quan només s’havien disputat 7 minuts de la represa. Els altres gols van arribar al minut 68 i al 73, obra de Caparrilles i Roberto (penal) respectivament. Contundent golejada del Valderrobres, que empata a 6 punts amb el Cretense en una 3era posició que també ocupa el Calanda.

. Els locals

Segons va apuntar el entrenador del Cretense, Alfredo Fuster, “la professó va per dins. Va ser un derbi amb un equip que va tindre molt mala sort i un altre que va tindre tota la sort del món. I a partir d’aquí, uns jugadors es desmoralitzen i els altres es creixen”. Fuster va concretar que “resultat injust no es pot dir mai. El Valderrobres va vindre a fer el seu partit i li va eixir bé. El Queretes no va tindre sort, va tindre ocasions i no les va fer i el rival quan arribava marcava”. L’entrenador va recordar que “qui marca primer té avantatge”, i en un derbi “un resultat tan ample fa molt de mal”. Fuster va reconèixer que “ara la moral està pel terra. S’han de parlar moltes coses i canviar el xip”. Al descans, “el vestidor estava molt tocat. Alguns enfadats amb l’àrbitre, però sobretot descentrats”. El tècnic va dir que “el més important és parlar dels errors i després passar pàgina i pensar en el pròxim partit”. A la vegada, Fuster va sentenciar que el partit “va ser prou net, però no es va tindre sort. I vist del partit que es va jugar a Valdealgorfa o contra el Valderrobres, no tenen res a veure. Ara, hem de passar pàgina i pensar amb Pena-roja”.

Amb esta derrota, el Polideportivo Cretense baixa fins la 5ena posició, però empatat a 6 punts amb el tercer (Calanda) i el quart (el mateix Valderrobres). De cara a la pròxima setmana, nou derbi entre equips del Matarranya, on el Cretense viatjarà al camp d’un Pena-roja que no sap que és perdre aquesta temporada.

. Els visitants

Segons va remarcar l’entrenador del Valderrobres, José Vicente Rebullida, “va eixir absolutament tot”, i això va ser clau per a la victòria. De totes maneres, Rebullida va dir que “ningú ens va regalar res. Vam fer dos gols després de la forta empenta amb la que va eixir el Cretense”. I tot i el (0-2) en el minut 12, “el partit calia controlar-lo”. El tercer gol va donar més tranquil·litat als de la capital del Matarranya, però conscients “de que el rival eixiria amb empenta”. Així va ser. “Nosaltres vam eixir molt concentrats”, i en el minut 7 va arribar el quart i el partit sentenciat. A la vegada, Rebullida va reconèixer que “davant teníem un rival que té tres o quatre jugadors molt bons, molt forts”, encara que amb la derrota “tenen mal perdre”. A la vegada, el tècnic del Valderrobres va agrair el treball dels jugadors i va subratllar el bon inici de temporada de l’equip, on s’han aconseguit 9 gols a favor i només 1 en contra. La llàstima va ser que el gol en contra va suposar l’única derrota del Valderrobres aquesta temporada contra el Terol B (1-0).

Amb aquesta victòria, el Valderrobres puja a la 4ta posició, empatant a 6 punts amb el Calanda i el Polideportivo Cretense. De cara a la pròxima jornada, Valderrobres jugarà a casa contra l’Alcorisa, rival que a hores d’ara té 3 punts però ha disputat un partit menys. Partit trampa que caldrà estar concentrat per a guanyar.