Victòria a domicili del Cinctorrà per iniciar la lliga

comarquesnord.cat . Vilar de Canes . diumenge, 16 de setembre de 2012 .

El C.E. Cinctorrà aconseguia sumar els tres primers punts de la temporada a la 2ª Regional Grup 1, després de vèncer a domicili al Vilar de Canes per 0-1 en partit disputat al Camp Santa Ana de Catí. Un encontre que curiosament, acabava amb el mateix resultat de la temporada anterior, 0-1 per als de Dani Blanch.

Partit disputat al camp del Catí amb molta calor. El Vilar de Canes començava l’encontre pressionant i amb més possessió del baló. A partir del minut 15 el Cinctorrà va començar a dominar la situació i diposaria de clares ocasions. Hicham, Iván Roda i David disposarien d’ocassions per inaugurar el marcador. Amb l’empat a 0 acabaria la primera part.

A la segona, el Cinctorrà aprofitaria la seua millor condició física per dominar el partit. La falta de puntería i la bona actuació del porter local farien que l’empat continuaraal marcador. El Vilar de Canes, molt justet de forces va disposar d’una ocasió que Rubén Traver pararia sense problemes.

Al minut 65 arribaria l’únic gol del partit. Jugada d’estratègia del Cinctorrà que Albert Ferrer remata al segon pal fent el 0-1. Poc després el Vilar de Canes es quedaria amb 10 jugadors al patir una expulsió amb roja directa en una forta entrada sobre Mampel. El Cinctorrà seria superior i dominaria, buscant el gol de la sentència. Al minut 85, el Vilar de Canes patiria una segona expulsió i ja amb 9 jugadors no passaria pràcticament del centre del camp.

Al final, 0-1 i primers tres punts de la temporada per al C.E. Cinctorrà, que el proper diumenge rebrà al Pla de Mig Ull al Platges d’Alcossebre.