“El meu principal objectiu com a líder del PSPV és que hi hagi un canvi al País Valencià el 2015”

comarquesnord.cat . Barcelona . dilluns, 17 de setembre de 2012 . 1 comentari
Etiquetes: , , ,

Aquest dilluns el diari Ara publica una entrevista d’una pàgina amb l’exalcalde de Morella i actual secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig. El rotatiu català, que destaca de Puig que “aposta pel federalisme” i que “pot ser el principal aliat del PSC i de Pere Navarro”, incideix en la situació de la Comunitat Valenciana.

“L’objectiu sens dubte és que hi hagi un canvi al País Valencià el 2015. Però per complir aquest objectiu sabem que hem de recuperar l’aliança que vam perdre en el passat amb alguns sectors socials”, explica Puig, qui ja té un pla amb tres eixos per a aconseguir-ho. “Regeneració democràtica, reconstrucció del país i un pacte de país” és l’aposta del també diputat nacional a Madrid.

Puig, qualificat com a “valencianista” i no com a “nacionalista”, matissa que “la meva prioritat són les persones i els valors i no la nació”. El diari, que es distribueix per Catalunya, la Comunitat Valenciana i les Illes Balears, incideix en la relació amb Catalunya i com el PP valencià ja ha batejat la hipotètica coalició que podria portar a Puig a presidir la Generalitat com “tripartit a la catalana”, al que Ximo Puig afegeix que “l’anticatalanisme que de tant en tant treu a passejar la dreta valenciana ha fet molt mal i, a més, ha estat ineficient”.

Més informació: | | |

1 comentari

  1. Si el senyor Puig no creu en la Nació Valenciana (perquè la seua nació és Espanya) el primer que hauria de fer és llevar-se les sigles PV del seu partit. Als socialistes no vos honra portar País Valencià a les sigles.
    Espanya no té cap solució perquè ja és massa tard, sociates i peperos heu estat marejant la perdiu massa temps i el poble català ja s’han fartat d’esperar.
    Bye bye Spain!