La Llum de les Imatges restaura sis obres d’art de Morella i Forcall

comarquesnord.cat . Forcall . dimecres, 19 de setembre de 2012 .
Etiquetes: , ,

La Conselleria de Cultura i Esport, a través de la Llum de les Imatges, ha traslladat sis obres d’art, procedents de les localitats de Morella i el Forcall al Centre de Conservació de Béns Mobles que disposa aquesta institució a Bétera (València).

Datades entre els segles XVI al XIX, aquests béns seran restaurats de cara a la propera exposició que prepara aquesta institució en el nord de Castelló. En concret, els tècnics de la Llum de les Imatges han procedit al trasllat de quatre pintures barroques anònimes de Morella: Natividad, Santa María Magdalena, Sant Roc i Sant Nicolau de Bari, que es trobaven a l’església Arciprestal de Santa María.

Del Forcall, i pertanyents a l’església de l’Asunción, han estat traslladades una Capa Pluvial, anònima, del segle XVI-XVII; i l’oli sobre tela Anunciación, del segle XIX.

A més d’aquestes peces, La Llum de les Imatges ha començat la intervenció d’una altra sèrie d’obres d’art moble, procedents de València, Culla, sa Pobla d’Alcolea i Catí, que formaran part de l’exposició que prepara en el nord de Castelló, amb seus en les poblacions de Vinaròs, Benicarló, Culla i Catí.

Més informació: | |