‘De la costa a l’interior’, a les Torres de Sant Miquel

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 20 de setembre de 2012 .
Etiquetes: , , ,

Les Torres de Sant Miquel s’han tornat a transformar en una galeria d’exposicions. Ara ha sigut la Mancomunitat de la Taula del Sénia qui ha apostat per este històric indret morellà per tal d’organitzar una mostra que posa en valor els principals atractius dels municipis valencians de la Mancomunitat.

15 pobles dels quals s’han escollit les instantànies que millor els representen així com uns text que ajuden al visitant a entendre millor la història de cadascun d’ells. També formen part de la mostra els novedosos dispositius QR, que amb els telèfons mòbils donen la possibilitat d’accedir a vídeos promocionals dels pobles.

Els ajuntament dels municipis que ara queden plasmats en esta exposició han aportat fotografies i texts per què este muntatge siga una realitat. Juntament amb ells, també han treballat els tècnics de la Mancomunitat.

Esta mostra és itinerant, és a dir, recorre molts dels municipis representats i també alguns altres de més lluny. Alguns d’ells ja l’han disfrutada i ara li ha arribat el torn a Morella.

L’objectiu amb esta exposició és el de potenciar els recursos patrimonials, històrics, culturals i gastronòmics dels municipis valencians de la Mancomunitat de la Taula del Sénia. Cadascun d’ells amb les seues particularitats i les seues diferències, perquè trobem des de les muntanyes més altres fins les platges mediterrànies.

La visita a esta exposició potser una bona alternativa d’oci per al cap de setmana. Les Torres de Sant Miquel obrin les portes a l’exposició ‘De la costa a l’interior’ els dissabtes i diumenges de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores. La mostra, finançada pel Conveni de Desenvolupament Rural del MAGRAMA, romadrà a Morella fins el 14 d’octubre.

Més informació: | | |